Dacă treci prin cyberbullying sau știi pe cineva care o face, apelează la ctrl_AJUTOR. Contactează-ne
Crestem o generatie Fara Frica

Să găsești răspunsurile potrivite la întrebările celor mici nu e mereu ușor. Mai ales când vine vorba de un subiect sensibil precum cyberbullying-ul. „Oare ce le spun e bine?” Când copiii se confruntă cu jigniri, teamă sau tristețe, cei mari se confruntă cu frica de a nu greși atunci când aceștia au nevoie de ajutor. Despre asta vorbim aici. Despre cum să creștem o generație fără frică, chiar dacă nu avem întotdeauna răspunsurile. Despre a înțelege că noi, cei ce ar trebui să le știm pe toate, avem uneori nevoie și de puțin ajutor.

O lume fara frica O lume fara frica O lume fara frica O lume fara frica O lume fara frica

NICI EU N-AM ȘTIUT SĂ RĂSPUND

Întrebările legate de subiecte dificile nu vin niciodată când te aștepți. Oricât de mult ai vrea, nu poți fi complet pregătit. Dar nu ești singura persoană care trece prin asta.

Artiști, prezentatori, influenceri, și ei la rândul lor părinți, s-au alăturat campaniei noastre și au dat curs provocării de a răspunde întrebărilor copiilor. Întrebări reale ale unor copii care au trecut prin situații dificile în mediul online.Descoperă reacțiile și răspunsurile fiecăruia dintre influencerii implicați.

ÎNTREABĂ FĂRĂ FRICĂ

Creștem o generație de neînfricați și începem prin a scăpa de propriile temeri. Orice întrebare ai auzit, orice gând ți-ar fi venit, poate chiar inspirat din video-urile vedetelor, scrie-ne chiar aici. Echipa Ora de Net te susține cu cea mai potrivită soluție.

ctrl_ajutor

Inițiativa ctrl_AJUTOR vine în întâmpinarea celor mici, dar și a celor care au grijă de ei. În spatele liniei de consiliere se află specialiștii de la Ora de Net, psihologi și consilieri care sunt mereu disponibili să ajute cu un sfat sau o recomandare. Poți intra în contact cu noi chiar aici, lăsând întrebarea sau mesajul tău în caseta de chat de mai sus, sau poți alege unul dintre mijloacele de contact de mai jos.

Suna-ne

Sună-ne

Număr apelabil gratuit în DigiTel și DigiMobil. Îți răspundem de luni până vineri, între orele 9 și 13, la orice întrebare legată de siguranța pe net.

031-80 80 000
Trimite-ne un email

Trimite-ne
un E-mail

Dacă îți e mai ușor să ne scrii, îți răspundem cât de repede pe adresa ajutor@oradenet.ro

Scrie-ne
Scrie-ne pe facebook

Scrie-ne pe facebook

Stăm și pe Facebook, să știi! Intră pe Ora de Net și dă-ne mesaj direct în mesageria paginii.

Scrie-ne

DESCOPERĂ ECHIPA DIN SPATE

Bianca Nitoi
Bianca Nițoi Psiholog

Bianca este psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental în formare. Discuțiile zilnice pe care la are cu copiii, adolescenții și părinții o conectează la perspectivele fiecărei generații și îi permit să identifice soluții personalizate, ce au în vedere întreaga familie și contextul specific în care se dezvoltă relația membrilor săi cu mediul online.

Georgiana Rosculet
Teodora StoicaFormator

Teodora are o experiență de peste 10 ani în cadrul Organizației Salvați Copiii, perioadă în care a dezvoltat și implementat ample proiecte educaționale și activități de formare adresate specialiștilor, părinților și cadrelor didactice. Este specialist în domeniul drepturilor copilului în mediul digital și a colaborat cu numeroși actori guvernamentali și din industria ICT, atât la nivel național, cât și european, în vederea creării premiselor unui Internet mai sigur, în care copiii să se poată dezvolta armonios și să-și atingă potențialul.

Georgiana Rosculet
ANDREEA HUREZEANU Formator

Andreea este specialist în comunicare și relații publice și are un masterat în management și comunicare în afaceri la Școala Națională de Studii Politice și Administrație Publică din București. Ea activează în cadrul proiectului Ora de Net din anul 2010, fiind responsabilă pentru inițierea parteneriatelor și strângerea de fonduri, pentru organizarea de evenimente, traininguri și ateliere pentru tineri, prin care îi implică în diverse activități, oferind contextul pentru ca ei să-și exprima opiniile și creativitatea.

RESURSE UTILE PENTRU TINE

Atunci când aflăm mai multe despre un subiect care ne sperie, eliminăm din frica și tensiunea asociată lui. Descoperă materialele pe care ți le-am pregătit și vezi cum poți fi alături de copilul tău în lumea digitală.

Cum îți protejezi
Copilul de
cyberbullying

Citește

Parenting
în Lumea
digitală

Citește

Ora_de_net
începe de
acasă

Citește